Usi de intrare

Usa sectionala rezidentiala Sandwich

Usile sectionale Sandwich de la Angel Mir, destinate uzului rezidential, asigura izolarea optima in functie de necesitati.
Panourile sunt construite din doua foi de tabla otel galvanizat, pre-lacuit pentru a-i da o rezistenta mai mare impotriva ruginei. Spuma poliuretanica de mare densitate este injectata in spatiul dintre ele, astfel furnizeaza un nivel foarte ridicat de izolatie termica si fonica si rezistenta mecanica buna.

Citeste mai mult

Usa sectionala rezidentiala Sandwich profil V

Usile sectionale Sandwich profil V de la Angel Mir, destinate uzului rezidential, asigura izolarea optima in functie de necesitati. Panourile sunt construite din doua foi de tabla otel galvanizat, pre-lacuit pentru a-i da o rezistenta mai mare impotriva ruginei. Spuma poliuretanica de mare densitate este injectata in spatiul dintre ele, astfel furnizeaza un nivel foarte ridicat de izolatie termica si fonica si rezistenta mecanica buna.

Citeste mai mult

Usa sectionala rezidentiala Alumix

Usile sectionale vitrate Alumix produse de Angel Mir sunt elegante, robuste in acelasi timp, cu panouri vitrate si cu rezistenta si izolatia panourilor sandwich. Sunt indicate in mod special in locurile in care e nevoie de lumina naturala si o vedere buna. Pot fi combinate in diferite moduri astfel incat sa se adapteze cerintelor proiectului.

Citeste mai mult

Usa sectionala rezidentiala Alusecc

Usi vitrate cu transparenta maxima, design si functionalitate. Usile sectionale vitrate Alu-Secc de la Angel Mir sunt cunoscute pentru natura lor eleganta si robusta. Acestea sunt indicate in mod special pentru locurile unde vederea la exterior sau lumina naturala sunt necesare, precum si blocarea in conditii de siguranta. Ideale pentru cladiri cu estetica speciala.

Citeste mai mult

Usa sectionala rezidentiala Alucompact

Usi pliante vitrate, pentru cazurile in care nu este suficient spatiu. Usile sectionale Alucompact produse de Angel Mir sunt usi sectionale din panouri vitrate sau de aluminiu care se ridica vertical. Principala lor caracteristica este ca atunci cand se ridica, panourile se pliaza unul peste celalalt, astfel incat spatiul orizontal ocupat este semnificativ redus.

Citeste mai mult

Usa sectionala rezidentiala Alucomir

Usile sectionale Alucomir de la Angel Mir pentru uz rezidential confera valoare cladirii prin designul spectaculos, eleganta si durabilitate. Sectiunile sunt construite din cadre aluminiu si/sau lemn etanse datorita  garniturilor, acoperite cu finisaje speciale: tabla otel corten, placari cu panouri rezistente la intemperii, polipropilena imitatie lemn, piatra sau alte materiale.

Citeste mai mult

Usi de garaj. Usi construite din panouri sandwich izolate si/sau din rame aluminiu si vitraje policarbonat sau sticla, cu actionare manuala sau automata.

Multi ani consumatorii au considerat mereu alegerea unei usi de garaj ca o problema secundara in ceea ce priveste imbunatatirea locuintei. Astazi suntem toti constienti ca aceasta decizie are impact in estetica si valoarea casei. Imbinand farmecul si eleganta usilor de garaj cu durabilitatea si duritatea usilor sectionale, usile pentru uz rezidential, datorita design-ului, varietatii largi de finisaje (panouri sandwich de diferite culori, lemn, placaj marin, sectiuni vitrate si rame din aluminiu anodizat sau vopsit) si modului de fabricare pot fi adaptate in siguranta si cu eleganta celor mai pretentioase stiluri arhitecturale.

Usile sectionale rezidentiale sunt solutia eficienta si de lunga durata, oferind izolatie, etanseitate, siguranta si folosire facila. In principiu sunt fabricate dintr-o serie de panouri care se ridica pe sine ajutate de un sistem de arcuri.

Dispozitive de siguranta: parasute impotriva ruperii cablului si a arcului.

Usile sectionale rezidentiale ofera o serie de avantaje importante ce nu sunt prezente in alte sisteme de inchidere:
• Nu ocupa spatiu in interior
• Nu reduc spatiul util ce poate fi folosit
• Nu necesita mult spatiu lateral
• Nu ies in afara
• Sigure si solide

Optional usile de garaj rezidentiale sectionale sau pliante se pot echipa cu operatori cu sina si lant pentru actionarea automata, cu sistemele de siguranta si control aferente: fotocelule protectie, lampa semnalizare, telecomenzi, etc.

Atent Concept ofera o gama larga de modele de usi sectionale si pliante rezidentiale, adaptate celor mai diversificate cerinte.