Usi pentru camere frigorifice

Usi pentru camere frigorifice

Usi batante pentru camere frigorifice

Usi batante ermetice aplicate simple sau duble pentru camere frigorifice de refrigerare (pana la 0oC) sau congelare (pana la -30oC) si camere de uscare, izolate  la interior cu spuma poliuretanica de mare densitate; grosimi 70mm, 90mm, 120mm, 160mm.

Foaia de usa are garnitura de cauciuc pe tot perimetrul, la partea de jos, in varianta standard, fiind dotata cu prag pentru etansare. Usile pentru zoele cu temperatura negativa sunt dotate cu rezistenta cu incalzire in garnitura de etansare pentru evitarea inghetului.

Maner ergonomic cu buton la interior pentru deschiderea in caz de urgenta.. Balamalele cu rampa elicoidala pentru ermetizare.

Usi glisante pentru camere frigorifice

Usi glisante ermetice simple sau duble pentru camere frigorifice de refrigerare (pana la 0 grade C) sau congelare (pana la -30 grade C) si camere de uscare, izolate  la interior cu spuma poliuretanica de mare densitate; grosimi 70mm, 90mm, 120mm, 160mm.

Foaia de usa are garnitura de cauciuc pe tot perimetrul inclusiv la partea de jos, fiind dotata cu diferite sisteme pentru rularea usoara datorata reducerii fortei de tractiune obtinandu-se o manevrare foarte usoara.

Usa este echipata cu maner tip D din inox pe ambele parti iar pentru dimensiuni mari actionarea manuala se face cu maner tip levier.

Optiuni:

  • finisaj tabla otel zincat vopsit, inox sau pvc;
  • incuietoare
  • bara antipanica
  • vizor standard 400x700mm cu geam termoizolant
  • automatizare

Atent Concept va propune toata gama de solutii de inchidere pentru spatiile frigorifice: pereti din panouri sandwich izolate, usi batante sau glisante, rulouri, usi rapide, ermetice sau semiermetice, echipate cu automatizari sau pregatite pentru control acces si dotate cu accesorii conform cerintelor proiectului.