Usa rapida Instant Roll

bbblbbbr
Usa_rapida_Mir_Flex_2.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_3.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_4.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_5.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_6.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_1.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_2.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_3.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_4.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_5.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_6.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_1.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_2.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_3.jpg
Usa_rapida_Mir_Flex_4.jpg

Usa rapida Instant Roll

Usa rapida tip rulou Instant Roll este recomandata pentru interior sau exterior in zone cu presiuni moderate ale aerului.

Structura

Cadrul exterior este auto-portant, format din doi stalpi construiti din tablă oțel galvanizat armati pe interior, cu rol de ghidaje și de sprijin și o platformă în formă de cutie sus in care se afla mecanismul de ridicare.

Modelul Instant Roll Eco nu are structura autoportanta, fiind necesare prinderi suplimentare in structura constructiei.

In functie de modelul usii finisajul cadrului poate fi:

  • Instant Roll Standard: vopsea poliuretanica, bi-componenta, grad ridicat de durabilitate; orice nuanta din gama Ral sau optional orice culoare aleasa de beneficiar
  • Instant Roll Eco: galvanizat sau vopsit alb

Cortina pvc

Cortina este o prelata din pvc confectionata dintr-un material textil impregnat cu plastic, rezultatul fiind un compus poliesteric cu o foarte buna rezistenta la uzura si rupere. Prin procedeul de sudura cu curenti de inalta frecventa sunt unite sectiunile de prelata formand un sac pe orizontala ce serveste ca suport pentru ramforsari. Acestea sunt fabricate din poliester, diametrele si grosimile variaza conform dimensiunilor usii si a cerintelor de rezistenta la vant. La capete au garnituri sau dopuri de cauciuc pentru evitarea ruperii cortinei la glisare si reducerea zgomotului. Partea inferioara este un sac de pânză vopsit în dungi galbene și negre pentru o mai bună vizibilitate, oferind posibilitatea etanseitatii cu podeaua chiar daca aceasta este denivelata.

Optional cortina poate fi echipata cu sectiuni vitrate din pvc transparent grosime 1mm, deasemenea sudate cu curenti de inalta frecventa, materialul este rezistent la radiatii solare.

Automatizare

Operatorul electro-mecanic ce actioneaza axul este un motoreductor ireversibil pentru uz intensiv cu electro-frana folosita la oprirea exacta a usii si sustinerea greutatii cortinei cand aceasta este deschisa. Puterea si marimea motorului depinde de dimensiunea usii, deasemenea modelul motorului poate varia si odata cu acesta transmisia pe ax.

In cazul unei pene de curent exista un mecanism electric de eliberare al franei si un sistem manual de actionare al cortinei prin lant sau manivela:

–  Instant Roll Standard: eliberarea franei prin actionarea unui cablu si miscarea cortinei cu manivela

–  Instant Roll Eco: eliberarea franei prin actionarea unui cablu si miscarea cortinei cu lantul legat direct la motor pentru inaltimi > 2500mm si manivela pentru inaltimi < 2500mm

Panoul de control este unitatea care opereaza actionarea usii primind semnale de actionare (deschidere, inchidere) ce sunt procesate impreuna cu datele primite de la unitatile periferice de control (fotocelule, intrerupatoare) actionand astfel motorul sau oprindu-l.

Sisteme de atentionare si protectie incluse pentru toate modelele de usi Instant Roll:

  • Detectarea obstacolelor cu ajutorul benzii de contact din marginea inferioara: In interiorul cutiei de control se afla un receptor care atunci cand usa se inchide si detecteaza o variatie a rezistentei din banda redeschide usa. Langa banda se afla un transmitator alimentat cu baterii care emite semnalul procesat de receptor.
  • Anticoliziune: Fotocelulele instalate la 500mm de sol pentru a detecta prezenta vehiculelor sau persoanelor sub cortina in timpul inchiderii.
  • Semnal luminos de atentionare: Lampi de semnalizare pe ambele parti ale usii care se aprind intermitent cu doua secunde inainte de deschiderea usii si raman astfel aprinse pana la inchiderea usii.

Alte opțiuni :

Versiunea din otel inoxidabil cu structura metalica din inox

– Culoare standard structura: RAL 7046 (gri deschis). Opțional orice culoare din gama Ral

– Diferite tipuri de actionari – parghie cu sfoara, buton, cititor carduri, detector magnetic, senzor radar, telecomenzi.

Domenii de utilizare:

parcuri industriale, depozite, centre comerciale, industria alimentara, linii de productie, benzi transportoare

Dimensiuni maxime interior: 5000x5000mm.

Dimensiuni maxime exterior: 4000x4000mm.

Pentru dimensiuni speciale va rugam sa ne contactati.