Usa rapida Instant Pass

bbblbbbr
Usa_rapida_Instant_Pass_12.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_13.jpg
Usa_rapida_Grand_Pass.jpg
Usa_rapida_Grand_Pass_1.jpg
Usa_rapida_Grand_Pass_2.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_1.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_2.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_3.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_4.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_5.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_6.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_7.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_8.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_9.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_10.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_11.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_12.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_13.jpg
Usa_rapida_Grand_Pass.jpg
Usa_rapida_Grand_Pass_1.jpg
Usa_rapida_Grand_Pass_2.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_1.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_2.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_3.jpg
Usa_rapida_Instant_Pass_4.jpg

Usa rapida Instant Pass

Usa rapida plianta Instant Pass este solutia pentru exterior, rezistenta la intemperii, pentru intrari expuse frecvent schimbarii curentilor de aer si vantului.

Structura

Cadrul exterior este auto-portant, format din doi stalpi construiti din tablă oțel galvanizat armati pe interior, cu rol de ghidaje și de sprijin și o platformă în formă de cutie sus in care se afla mecanismul de ridicare.

In functie de modelul usii finisajul cadrului poate fi:

  • Instant Pass Standard: vopsea poliuretanica, bi-componenta, grad ridicat de durabilitate; orice nuanta din gama Ral sau optional orice culoare aleasa de beneficiar
  • Instant Pass Basic: galvanizat sau optional vopsea poliuretanica bi-componenta, culoarea aleasa de beneficiar
  • Instant Pass Eco: galvanizat

In interiorul stalpilor din otel sunt rigidizari suplimentare sudate, formand o structura solida si rampe la partea de jos pentru ghidarea cortinei. In functie de modelul usii acestea pot fi:

Instant Pass Standard: rigidizari din tabla otel galvanizat pe spatele si pe fata ghidajelor la interior si rampa din plastic (poliamida) rezistent la socuri cu design special pentru atenuarea frecarii si a zgomotului

Instant Pass Basic: rigidizari din tabla otel galvanizat pe spatele ghidajelor la interior si rampa din tabla otel galvanizat

Instant Pass Eco: fara rigidizari si rampa din tabla otel galvanizat

Cortina pvc

Cortina este o prelata din pvc confectionata dintr-un material textil impregnat cu plastic, rezultatul fiind un compus poliesteric cu o foarte buna rezistenta la uzura si rupere. Prin procedeul de sudura cu curenti de inalta frecventa sunt unite sectiunile de prelata formand un sac pe orizontala ce serveste ca suport pentru ramforsari. Acestea sunt fabricate din teava sau bare otel galvanizat sau material compozit din fibra de sticla si poliester, diametrele si grosimile variaza conform dimensiunilor usii si a cerintelor de rezistenta la vant. La capete au garnituri sau dopuri de cauciuc pentru evitarea ruperii cortinei la glisare si reducerea zgomotului. Partea inferioara este un sac de pânză vopsit în dungi galbene și negre pentru o mai bună vizibilitate, oferind posibilitatea etanseitatii cu podeaua chiar daca aceasta este denivelata.

Optional cortina poate fi echipata cu sectiuni vitrate din pvc transparent grosime 1mm, deasemenea sudate cu curenti de inalta frecventa, materialul este rezistent la radiatii solare.

Plierea cortinei spre partea superioara se face cu ajutorul curelelor din poliester ce angreneaza barele orizontale, securizate cu ghidaje si clapete de blocare din poliamida, material special pentru aplicatii tehnice cu cerinte de proprietati excelente mecanice si termice.

Automatizare

Operatorul electro-mecanic ce actioneaza axul este un motoreductor ireversibil pentru uz intensiv cu electro-frana folosita la oprirea exacta a usii si sustinerea greutatii cortinei cand aceasta este deschisa. Puterea si marimea motorului depinde de dimensiunea usii, deasemenea modelul motorului poate varia si odata cu acesta transmisia pe ax.

In cazul unei pene de curent exista un mecanism electric de eliberare al franei si un sistem manual de actionare al cortinei prin lant sau manivela:

–  Instant Pass Standard: eliberarea franei prin actionarea unui cablu si miscarea cortinei cu manivela

–  Instant Pass Basic si Instant Pass Eco: eliberarea franei prin actionarea unui cablu si miscarea cortinei cu lantul legat direct la motor

Panoul de control este unitatea care opereaza actionarea usii primind semnale de actionare (deschidere, inchidere) ce sunt procesate impreuna cu datele primite de la unitatile periferice de control (fotocelule, intrerupatoare…) actionand astfel motorul sau oprindu-l.

Sisteme de atentionare si protectie incluse pentru toate modelele de usi Instant Pass:

  • Detectarea obstacolelor cu ajutorul benzii de contact din marginea inferioara: In interiorul cutiei de control se afla un receptor care atunci cand usa se inchide si detecteaza o variatie a rezistentei din banda redeschide usa. Langa banda se afla un transmitator alimentat cu baterii care emite semnalul procesat de receptor.
  • Anticoliziune: Fotocelulele instalate la 500mm de sol pentru a detecta prezenta vehiculelor sau persoanelor sub cortina in timpul inchiderii.
  • Detectarea persoanelor langa cortina in timpul deschiderii usii: Fotocelule instalate la 2000mm de sol pentru evitarea prinderii personalului in curele sau de sectiunile pliante ale usii cand aceasta se deschide.
  • Semnal luminos de atentionare: Lampi de semnalizare pe ambele parti ale usii care se aprind intermitent cu doua secunde inainte de deschiderea usii si raman astfel aprinse pana la inchiderea usii.

Alte opțiuni :

Versiunea din otel inoxidabil cu structura metalica din inox

Cortina cu sistem de absorbire a socurilor

Culoare standard structura: RAL 7046 (gri deschis). Opțional fără costuri suplimentare : RAL 9002 (alb), RAL 5010 (albastru închis), RAL 5004 (albastru inchis, aproape negru) ,RAL 1003 (galben) , RAL 3002 (roșu).

–  Diferite tipuri de actionari – parghie cu sfoara, buton, cititor carduri, detector magnetic, senzor radar, telecomenzi.

Domenii de utilizare:

parcuri industriale, industria auto (dealeri, service-uri, spalatorii).

Dimensiuni maxime: 9000x7000m.

Pentru dimensiuni speciale va rugam sa ne contactati.

Usa rapida Grand Pass

Ușile rapide Grand Pass sunt concepute pentru deschideri mari sau vant puternic.

Cortina mobila a usii este compusa din sectiuni cu pereti dubli din pvc rezistent la foc (Trevira). In structura usii se pot adauga ca rigidizari bare din aluminiu extrudat, in functie de numarul acestora rezistenta la vant poate fi ridicata.

Ghidajele verticale sunt fabricate din tablă de oțel galvanizat și prezinta o serie de rigidizari  ce sunt calculate conform cerintelor clientului pentru rezistenta curentilor de aer.

Pentru goluri de dimensiuni mari se poate creea un grup de usi individuale. La deschiderea usilor ghidajele centrale pot fi detasabile permitand ajustarea latimii golului. Odata ce vehiculul se afla  in interior ghidajele revin la pozitia initiala pentru operarea usilor individual. Astfel caracteristicile si dimensiunile usilor pot varia.