Usi industriale


USI INDUSTRIALE

Usi rapide

O usa rapida este usa flexibilă si ușoară, proiectata pentru uz industrial intensiv.

Datorită vitezei sale foarte rapide de acțiune, reduce curentii de aer și pierderea de temperatura și face ca traficul sa fie mai usor, mai eficient.

Îmbunătățirea condițiilor de muncă și de scadere a pierderilor de energie face din aceste uși o investiție care se amortizeaza intr-un timp scurt.

O ușă industrială este deschisa aproximativ de 200-400 ori pe zi. O usa rigida automată, fie secționala, batanta sau de orice alt tip, cu o dimensiune de aproximativ 4.000 mm. x 4.000 mm. are un timp de manevră  de deschidere aproximativ 10 secunde și închiderea de aproximativ 60 secunde. Din acest motiv, minim 200 activări este rezultatul a mai mult de trei ore zilnic cu ușa deschisă.

Același calcul aplicat la o ușă rapida, cu o viteză de actionare  de 1 m / s. și o pauză de 7 secunde (ușa deschisă timp de aproximativ 15 secunde) ne dă o diferență de acțiune, de 45 secunde: mai mult de 2,5 ore zilnic cu ușa închisă!

Acest lucru înseamnă 2,5 ore zilnice de energie salvate și o îmbunătățire semnificativă a productivității, deoarece timpul de așteptare pentru deschiderea ușii este redus de cinci ori.

Ușile cu deschidere rapida pot fi clasificate în două mari grupe: cu un sistem de pliere al cortinei din pvc sus (Instant-Pass și Grand-Pass), sau cu rularea cortinei din pvc pe un ax (Instant-Roll, Mir-Flex, Easy-Roll, etc)

Usi sectionale pentru uz industrial

Usi la rampe incarcare, usi de garaj, usi rezistente la foc sau pentru camere frigorifice, usi ermetice, usi dimensiuni mari. Usi pliante cu deschidere verticala sau orizontala (folding), usi articulate balansate (bi-folding).

Usi multifunctionale industriale

Usi multifunctionale industriale cu balamale sau glisante pentru aplicatii diverse, personalizate conform cerintelor in functie de domeniul de activitate.

Usa rapida INSTANT PASS

Usa rapida INSTANT ROLL

Usa sectionala industriala

Usa rapida EASY ROLL


Usa rapida INSTANT PASS ISO

Usa rapida HERMETIC ROLL

Usa multifunctionala batanta

Usa multifunctioala glisanta