Balustrade inox

Balustrade inox

Balustrade interior si exterior din inox cu panouri sticla, policarbonat sau tabla perforata. Mana curenta aplicata pe perete.

Dupa modalitatea de fixare prinderea balustradei se face in lateralul treptei (pe vang) sau pe treapta (pe podest).

Elementele din care este construita balustrada: mana curenta, montanti, sistem garzi.

Mana curenta poate fi din teava rotunda sau rectangulara, platbanda otel sau inox, optional cu lemn. Ruperile de rampa si schimbarile de directie ale mainii curente profil rotund se pot realiza cu coturi speciale sau in unghi.

Montantii (stalpii) sunt din teava rotunda sau rectangulara, platbanda simpla sau dubla otel sau inox. Prinderea pe pardoseala sau in lateralul scarii se acopera cu inele de mascare sau placute si piulite ornamentale.

Sistemul de garzi este partea de protectie de sub mana curenta care se fixeaza de montanti si poate fi sub forma de bare sau platbenzi verticale (paralele cu montantii) sau orizontale (paralele cu mana curenta), panouri din sticla, policarbonat sau tabla perforata, panouri construite diferite modele inox sau otel vopsit.

Copertine si pergole pentru exterior (intrari, terase) pe structura metalica din inox sau otel, cu traverse si decoratiuni din lemn si acoperire cu panouri din sticla sau policarbonat.

Atent Concept ofera consultanta, proiectare, executie si montaj pentru scari, balustrade si copertine sau alte confectii metalice. Fiecare lucrare beneficiaza de proiectare 3d asistata de calculator pentru o mai buna comunicare cu clientul si intelegerea corecta a fiecarui detaliu dar si pentru productia elementelor componente la dimensiunile exacte rezultate din proiect.