Scari

Scari

Scari pe structura metalica cu trepte din lemn, sticla, tabla otel sau aluminiu, scari spirala, scari industriale, rampe, pasarele.

In functie de tipul structurii metalice scarile pot fi: cu vang central sau cu vanguri laterale, scari spirala, scari cu structura autoportanta, scari pisica.

In functie de forma scarii exista urmatoarele tipuri: scara dreapta cu una, doua sau mai multe rampe cu sau fara podest intermediar; scara curba circulara (spirala), scara curba in forma de arc de cerc sau scara curba in forma de elipsa, scara cu trepte balansate (in evantai).

Treptele sunt construite din lemn masiv stratificat fag sau stejar baituite orice nuanta si lacuite; metalice cu cadru si gratar metalic sau acoperire cu tabla antiderapanta aluminiu, otel sau inox; sticla securizata laminata 10.8.10 mm cu piese de prindere inox incastrate; piatra, granit, marmura sau alte materiale compozite dure.

Piesa de legatura intre trepte si structura metalica a scarii (vanguri) este suportul de treapta care este un important element de design si in acelasi timp de rezistenta fiind construit din tabla si profile otel vopsit, inox sau cele doua materiale combinate.

Scarile se pot instala la interior sau la exterior si pot fi echipate cu balustrada aferenta in diferite configuratii si modele.