Diverse


ALTE CONFECTII METALICE

Scari pe structura metalica cu trepte din lemn, sticla, tabla otel sau aluminiu, scari spirala, scari industriale, rampe, pasarele.

In functie de tipul structurii metalice scarile pot fi: cu vang central sau cu vanguri laterale, scari spirala, scari cu structura autoportanta, scari pisica.

In functie de forma scarii exista urmatoarele tipuri: scara dreapta cu una, doua sau mai multe rampe cu sau fara podest intermediar; scara curba circulara (spirala), scara curba in forma de arc de cerc sau scara curba in forma de elipsa, scara cu trepte balansate (in evantai).

Treptele sunt construite din lemn masiv stratificat fag sau stejar baituite orice nuanta si lacuite; metalice cu cadru si gratar metalic sau acoperire cu tabla antiderapanta aluminiu, otel sau inox; sticla securizata laminata 10.8.10 mm cu piese de prindere inox incastrate; piatra, granit, marmura sau alte materiale compozite dure.

Piesa de legatura intre trepte si structura metalica a scarii (vanguri) este suportul de treapta care este un important element de design si in acelasi timp de rezistenta fiind construit din tabla si profile otel vopsit, inox sau cele doua materiale combinate.

Scarile se pot instala la interior sau la exterior si pot fi echipate cu balustrada aferenta in diferite configuratii si modele.

Balustrade interior si exterior din inox sau otel vopsit, cu panouri sticla, policarbonat sau tabla perforata. Mana curenta aplicata pe perete.

Dupa modalitatea de fixare prinderea balustradei se face in lateralul treptei (pe vang) sau pe treapta (pe podest).

Elementele din care este construita balustrada: mana curenta, montanti, sistem garzi.

Mana curenta poate fi din teava rotunda sau rectangulara, platbanda otel sau inox, optional cu lemn. Ruperile de rampa si schimbarile de directie ale mainii curente profil rotund se pot realiza cu coturi speciale sau in unghi.

Montantii (stalpii) sunt din teava rotunda sau rectangulara, platbanda simpla sau dubla otel sau inox. Prinderea pe pardoseala sau in lateralul scarii se acopera cu inele de mascare sau placute si piulite ornamentale.

Sistemul de garzi este partea de protectie de sub mana curenta care se fixeaza de montanti si poate fi sub forma de bare sau platbenzi verticale (paralele cu montantii) sau orizontale (paralele cu mana curenta), panouri din sticla, policarbonat sau tabla perforata, panouri construite diferite modele inox sau otel vopsit.

Balustrade inox

Rampa de egalizare TELESCO

Rampa de egalizare MINI RAMP

Scari industriale