Despre noi

Despre noi

Atent Concept

ATENT CONCEPT ofera solutii complete pentru compartimentari si usi industriale, usi rezidentiale, usi rapide, usi sectionale, usi pliante, sisteme andocare (tehnica incarcarii), rampe de egalizare, burdufuri etansare, rulouri metalice, usi camere curate, usi camere frigorifice, usi rezistente la foc, usi multifunctionale, automatizari pentru usi si porti, bariere, diverse confectii metalice: porti si garduri, scari, balustrade, mobilier inox

ATENT  CONCEPT asigura consultanta în alegerea solutiilor optime, proiectare pentru aplicatii specifice, productie sau achizitie componente, montaj si întretinere. Proiectele si produsele sunt adaptate cerintelor, respecta întotdeauna pretentiile clientilor si totodata normele în vigoare. 

Comunicarea cu beneficiarii in vederea asigurarii satisfacerii cererilor acestora reprezinta prima noastra grija, impreuna cu acestia reusind realizarea unor lucrari speciale din punct de vedere arhitectural si de inalta calitate din punct de vedere al punerii in opera.

Valoarea si varietatea produselor pe care le comercializam sunt conferite atat de experienta si pregatirea echipei ATENT CONCEPT cat si de renumele furnizorilor pe care ii reprezentam.

Echipa noastra va sta la dispozitie oricand pentru orice detalii fiind gata sa va demonstreze prin atentie, seriozitate si promptitudine capacitatea profesionala ridicata.

DOMENII DE UTILIZARE ale produselor comercializate:

  • industria alimentara, centre comerciale, depozite, camere frigorifice,
  • industria farmaceutica, spitale, camere curate, industria chimica, laboratoare,
  • industria auto (dealeri-showroom, ateliere,  service-uri, spalatorii, parcuri industriale, logistica-transport, garaje si parcari),
  • agricultura, silozuri,
  • fabrici si alte unitati de productie din orice domeniu,
  • cultura (cladiri teatru, cinema, opera) sau pentru alte aplicatii speciale cu cerinte specifice;
  • ansambluri rezidentiale, case, vile, blocuri, apartamente; cladiri de birouri, complexe comerciale, parcari.

Proiectare

Proiectarea asistata de calculator ofera clientilor nostri imaginea clara a lucrarilor comandate si furnizeaza  departamentelor interne datele exacte pentru confectionarea si achizitionarea materialelor necesare realizarii proiectelor.

Productie

Atent Concept produce in atelierul propriu diferite confectii metalice din otel, inox sau aluminiu si poate executa pentru clientii sai diverse operatiuni cu echipamentele din dotare: indoire profile si table metalice, gaurire – frezare, debitare, sudura, finisare: slefuire, curatare, vopsire, lacuire.

Utilaje atelier confectii metalice:

Polizor stationar cu banda abraziva Fein Grit GI 75 2H
Polizor stationar pentru prelucrat capete teava Fein Grit GXR
Masina pentru debavurare Grit GXE
Fierastrau mecanic cu banda pentru metale PILOUS ARG 300F
Fierastrau stationar Makita LH 1201 FL
Masina de gaurit, frezat si filetat cu coloana stationara FERVI T047
Strung universal profesional PROMA SPF-1500P
Masina de roluit profile PROMA PMB-160H
Masina de presat hidraulica KOMAND PBB-100
Presa hidraulica tip abkant INANLAR CNC P-HAP 135.30/25 MODERATE
Ghilotina hidraulica industriala INANLAR CNC AHGM 3006
Aparat sudura tip Inverter Proweld Mig 160GD
Aparat sudura Multiproces Aristo Mig 4004i Pulse + Aristo Feed 3004w U6
Compresor cu surub FIAC NEW SILVER 15/500Generator de curent PRAMAC S 12000
Aspirator industrial BOSCH GAS 50M

Montaj si intretinere

Montajul este realizat de catre echipe specializate, prin procedee moderne in conditii de curatenie si disconfort minim pentru beneficiar, ATENT CONCEPT oferind si service post garantie pentru produsele montate. Asiguram mentenanta si oferim reparatii si pentru echipamentele vechi sau care nu au fost furnizate de firma noastra.