Compartimentari cu panouri sandwich

Compartimentari cu panouri sandwich

Compartimentari pentru spatii industriale cu panouri sandwich grosimi 40 – 160 mm, izolate la interior cu spuma poliuretanica densitate mare sau alte materiale (rezistente la foc, fonoizolante, polistiren extrudat, vata minerala), acoperite la exterior cu tabla otel vopsit in camp electrostatic.

Structura metalica din profile otel zincat sau vopsit este adaptata locului de montaj si sarcinilor la care trebuie sa reziste. Profilele si accesoriile metalice de prindere si mascare sunt confectionate in atelierul Atent Concept, personalizate pentru fiecare lucrare astfel incat rezultatul final sa corespunda nevoilor clientilor indiferent de situatiile specifice ale spatiilor de implementare.

Componentele metalice si accesoriile de prindere si montaj pot fi realizate in varianta inox pentru spatiile unde se desfasoara activitati in medii specifice corozive (camere firgorifice, camere de uscare, incaperi cu umezeala sau temperaturi extreme) sau acolo unde standardele de igiena sunt foarte ridicate (spitale, laboratoare).

Atent Concept va pune la dispozitie servicii de proiectare si consultanta pentru realizarea peretilor si compartimentarilor industriale specifice spatiilor de lucru.