Accesorii pentru rampe incarcare


ACCESORII PENTRU RAMPE INCARCARE

Sisteme de siguranta si accesorii pentru rampe de incarcare:

Smart Chock

– semnalizare luminoasa si operarea usii sectionale cu un opritor de aluminiu la roata, echipat cu senzor pentru detectarea rotii camionului.

Versalight

– iluminare la incarcare/descarcare pentru interiorul camionului.

Cinematic Automatic Chocks

– previne miscarea vehiculului in timpul incarcarii pana ce rampa revine in stand-by.

Hydraulic Lift

– echipament simplu si robust pentru o capacitate de maxim 30 t, poate fi pregatit pentru instalarea sistemului Cinematic Automatic Chocks

Semnal luminos de siguranta

– este un sistem de protectie ce detecteaza pozitia usii cu un senzor optic, cand aceasta este deschisa lumina rosie atentioneaza soferul camionului ca nu poate porni iar cand usa se inchide lumina verde informeaza soferul ca operatiunile la rampa s-au incheiat. Semnale luminoase si la interiorul rampei de incarcare pentru avertizarea lucratorilor.

Aerotech

– reimprospateaza aerul din interiorul camionului prin introducerea de aer proaspat si recircularea acestuia pe toata lungimea camionului.

Ghidaje roti, opritoare / tampoane coliziune, protectii metalice

Dock Cube

– o structura metalica acoperita cu panouri sandwich sus si in laterale, care se ataseaza cladirii pentru rampele de incarcare la exterior si este pregatita in fata pentru montajul unui burfuf de etansare standard. In interiorul constructiei se poate instala bancheta suport si rampa de egalizare aferenta.

Ghidaje metalice pentru camioane

Sisteme de blocare roti

Stalpi protectie

Usi Industriale

Tampoane anticoliziune

Platforme elevatoare