Accesorii, sisteme siguranta si control

Accesorii, sisteme siguranta si control

Sisteme de siguranta si accesorii pentru rampe de incarcare:

Smart Chock

– semnalizare luminoasa si operarea usii sectionale cu un opritor de aluminiu la roata, echipat cu senzor pentru detectarea rotii camionului.

Versalight

– iluminare la incarcare/descarcare pentru interiorul camionului.

Cinematic Automatic Chocks – previne miscarea vehiculului in timpul incarcarii pana ce rampa revine in stand-by. Opritoarele pentru roti sunt construite din tabla otel 10mm galvanizat iar lacasul in care acestea sunt pozitionate este o rama prefabricata din beton.

Hydraulic Lift

– echipament simplu si robust pentru o capacitate de maxim 30 t, poate fi pregatit pentru instalarea sistemului Cinematic Automatic Chocks

Semnal luminos de siguranta

– este un sistem de protectie ce detecteaza pozitia usii cu un senzor optic, cand aceasta este deschisa lumina rosie atentioneaza soferul camionului ca nu poate porni iar cand usa se inchide lumina verde informeaza soferul ca operatiunile la rampa s-au incheiat. Semnale luminoase si la interiorul rampei de incarcare pentru avertizarea lucratorilor.

Aerotech

– reimprospateaza aerul din interiorul camionului prin introducerea de aer proaspat si recircularea acestuia pe toata lungimea camionului.

Ghidaje roti

– din teava otel galvanizat sau vopsit, diametre 100 / 140 mm, lungimi 1500 / 2500 mm;

Opritoare / tampoane coliziune

  • din plastic cu insertie metalica: model TC 400 – dimensiuni 405x85x60mm, model TC 300 – dimensiuni 300x250x100mm;
  • din cauciuc cu insertie metalica: model TC 450 – dimensiuni 450x250x105mm;
  • metalice: model TM 500 – dimensiuni 500x300x110mm sau 500x150x110mm

Protectii metalice

– stalpi pentru protectie in cazul loviturilor accidentale

Dock Cube

– o structura metalica acoperita cu panouri sandwich sus si in laterale, care se ataseaza cladirii pentru rampele de incarcare la exterior si este pregatita in fata pentru montajul unui burfuf de etansare standard. In interiorul constructiei se poate instala bancheta suport si rampa de egalizare aferenta.

Atent Concept ofera solutii complete pentru rampele de incarcare: usi sectionale industriale, rampe de egalizare hidraulice sau cu actionare manuala, burdufuri etansare simple si gonflabile, podeste incarcare, ghidaje roti, opritoare si protectii, sisteme automate de ghidaj, interconectare si semnalizare, platforme elevatoare.

Share this post