Usi sectionale industriale

Usa sectionala industriala Sandwich

Inchidere perfecta, grad mare de izolare termica si economie.
Usile sectionale din panouri sandwich sunt ideale pentru economisirea energiei si etansarea incaperilor unde o temperatura constanta trebuie mentinuta.
Variante constructive cu panouri sandwich din tabla otel galvanizat cu spuma poliuretanica la interior, grosime standard 40mm sau alte grosimi la cerere.

Citeste mai mult

Usa sectionala ind Sandwich profil V

Inchidere perfecta, grad mare de izolare termica si economie. Usile sectionale din panouri sandwich sunt ideale pentru economisirea energiei si etansarea incaperilor unde o temperatura constanta trebuie mentinuta. Panourile sunt construite din doua foi de tabla otel galvanizat, pre-lacuit pentru a-i da o rezistenta mai mare impotriva ruginei. Spuma poliuretanica de mare densitate este injectata in spatiul dintre ele…

Citeste mai mult

Usa sectionala ind Alumix

Usile sectionale vitrate Alumix produse de Angel Mir sunt elegante, robuste in acelasi timp, cu panouri vitrate si cu rezistenta si izolatia panourilor sandwich. Sunt indicate in mod special in locurile in care e nevoie de lumina naturala si o vedere buna. Pot fi combinate in diferite moduri astfel incat sa se adapteze cerintelor proiectului.

Citeste mai mult

Usa sectionala ind Alusecc

Usi vitrate cu transparenta maxima, design si functionalitate. Usile sectionale vitrate Alu-Secc de la Angel Mir sunt cunoscute pentru natura lor eleganta si robusta. Acestea sunt indicate in mod special pentru locurile unde vederea la exterior sau lumina naturala sunt necesare, precum si blocarea in conditii de siguranta. Ideale pentru showroom-uri (dealeri) auto, ateliere cu vedere publica sau zone cu estetica speciala.

Citeste mai mult

Usa sectionala ind Alucompact

Usi pliante vitrate, pentru cazurile in care nu este suficient spatiu. Usile sectionale Alucompact produse de Angel Mir sunt usi sectionale din panouri vitrate sau de aluminiu care se ridica vertical. Principala lor caracteristica este ca atunci cand se ridica, panourile se pliaza unul peste celalalt, astfel incat spatiul orizontal ocupat este semnificativ redus.

Citeste mai mult

 
Usi sectionale pentru uz industrial: usi la rampe incarcare, usi de garaj, usi rezistente la foc sau pentru camere frigorifice, usi ermetice, usi dimensiuni mari. Usi pliante cu deschidere verticala sau orizontala (folding), usi articulate balansate (bi-folding).

Sigure si usor de folosit, usile sectionale reprezinta o solutie eficienta si durabila pentru toate nevoile, avand in vedere ca ofera avantaje mari precum izolatie si rezistenta la apa. Usile sunt realizate dintr-o serie de panouri sandwich care se ridica prin intermediul unor sine laterale ajutate de un sistem de arcuri. Diferitele configuratii ale sistemului de sine si de ridicare permit usilor sa se adapteze usor oricarui tip de cladire. Varietatea larga de finisaje, panouri sandwich de diferite culori, sectiuni vitrate si rame din aluminiu anodizat sau vopsit, permite usilor sa se incadreze armonios in oricare dintre stilurile arhitecturale.

Panourile sunt construite din doua foi de tabla otel galvanizat, pre-lacuit pentru a-i da o rezistenta mai mare impotriva ruginei. Spuma poliuretanica de mare densitate este injectata in spatiul dintre ele, astfel furnizeaza un nivel foarte ridicat de izolatie termica si fonica si rezistenta mecanica buna.
Imbinarile etanse de-a lungul intregului perimetru si intre panouri asigura o izolatie completa impotriva conditiilor meteo exterioare, prevenind patrunderea prafului si a apei si oprind pierderea caldurii din interior. Sectiunile aluneca in sus de-a lungul sinelor din otel galvanizat cu ajutorul rolelor sintetice dotate cu rulmenti cu bile. Acest sistem asigura o functionare lina si silentioasa cu frecare minima. Datorita eficientei arcurilor de compensare, calculate cu ajutorul unui soft specific, controlul lin si fara efort este garantat. Panourile sunt imbinate prin balamale din aluminiu extrudat.
Dispozitive de siguranta: parasute impotriva ruperii cablului si a arcului.
Usile sectionale ofera o serie de avantaje importante ce nu sunt prezente in alte sisteme de inchidere:

• Asigura izolare si etanseitate la apa
• Nu ocupa spatiu in interior
• Nu reduc spatiul util ce poate fi folosit
• Nu necesita mult spatiu lateral
• Nu ies in afara
• Ocolesc obstacolele interioare (pasarele, poduri rulante, grinzi, conducte)
• Sigure si solide
• Gama variata de modele

Optional usile sectionale sau pliante industriale se pot echipa cu operatori cu sina si lant pentru actionarea automata, cu sistemele de siguranta si control aferente: fotocelule protectie, lampa semnalizare, senzor radar, telecomenzi, etc.
Variante de sine pentru usile sectionale industriale:
Sine reduse
Daca aveti un spatiu minim pentru a monta usa, putem rezolva aceasta problema cu sistemul pentru buiandrug redus, printr-un sistem de sina dubla de glisare care permite montajul la inaltimea maxima.
A: Pentru hale cu tavan jos (cu arcurile in spate), inaltime minima buiandrug 250 mm
B: Buiandrug standard (cu arcurile in fata), inaltime minima buiandrug 300 mm
Greutatea maxima a foii: 800 kg
Sina normala
Sistemul cu ridicarea normala este cel mai potrivit pentru ca acesta permite functionarea ideala a usii. Inaltimea necesara a buiandrugului este de 450 mm, pentru ambele variante manuala si automatizata.
Greutatea maxima a foii: 800 kg
Sina normala cu panta
Acest sistem ofera toate avantajele unei ridicari normale, castigand in inaltime pe masura ce urmareste panta tavanului, care nu poate depasi 350.
Greutatea maxima a foii: 800 kg
Sina cu suprainaltare
Sina cu suprainaltare este atunci cand buiandrugul masoara intre 800 mm si 3000 mm, caz in care ocuparea pe orizontala este redusa.
Greutatea maxima a foii: 800 kg
Sina cu suprainaltare cu panta
Aceasta ne permite sa valorificam inaltimea interioara a cladirii si in acelasi timp sa urmarim panta tavanului, care in nici un caz nu poate depasi 350
Greutatea maxima a foii: 800 kg.
Sina verticala
In cazul buiandrugului de aceeasi marime sau chiar mai mare decat inaltimea necesara, putem folosi sistemul de ridicare verticala, pentru a valorifica la maxim spatiul interior. Ocupare orizontala minima.
Greutatea maxima a foii: 800 kg.
Atent Concept ofera o gama larga de modele de usi sectionale si pliante industriale, adaptate celor mai diversificate cerinte.