Usi rapide

Usa rapida Instant Pass

Instant Pass

Instant Pass

Usa rapida plianta Instant Pass de la Angel Mir Spania este solutia pentru exterior, rezistenta la intemperii, pentru intrari expuse frecvent schimbarii curentilor de aer si vantului.Cadrul exterior este auto-portant, format din doi stalpi construiti din tablă oțel galvanizat armati pe interior, cu rol de ghidaje și de sprijin și o platformă în formă de cutie sus in care se afla mecanismul de ridicare. Această structură este autoportantă și nu are nevoie de prinderi speciale in golul cladirii, ci pur și simplu fixarea in ancore.

Citeste mai mult

Usa rapida Grand Pass

Grand Pass

Grand Pass

Ușile rapide de la Angel Mir concepute pentru deschideri mari sau vant puternic. Cortina mobila a usii este compusa din sectiuni cu pereti dubli din pvc rezistent la foc (Trevira). In structura usii se pot adauga ca rigidizari bare din aluminiu extrudat, in functie de numarul acestora rezistenta la vant poate fi ridicata. Sunt prevazute curele de polistiren ce angreneaza barele din aluminiu pentru a plia usa spre partea superioara unde se afla axul, mecanismul de tragere si motorul.

Citeste mai mult

Instant Pass ISO

Instant Pass ISO

Usa rapida Instant Pass ISO

Usile Angel Mir Instant Pass ISO au fost concepute pe baza cererii permanente pentru usi rapide destinate camerelor frigorifice, usi cu rezistenta ridicata la temperaturi scăzute.Cortina mobila a usii este compusa din sectiuni cu pereti dubli din Trevira impregnata cu pvc si spuma poliuretanica flexibila in interior. Sectiunile sunt pre-formate astfel incat se pot plia usor pe cute.

Citeste mai mult

Hermetic Roll

Hermetic Roll

Usa rapida Hermetic Roll

Usa rapida ermetica tip rulou Hermetic Roll de la Angel Mir Spania este solutia pentru camere curate, pentru evitarea pierderilor din incaperile cu presiunea aerului controlata.Cadrul exterior este format din doi stalpi construiti din tablă oțel galvanizat sau inox, cu muchiile rotunjite pentru evitarea depunerii prafului, care au rol de ghidaje și de sprijin și o platformă în formă de cutie sus in care se afla mecanismul de ridicare.

Citeste mai mult

Mir Flex

Mir Flex

Usa rapida Mir Flex

Instant Pass Standard: vopsea poliuretanica, bi-componenta, grad ridicat de durabilitate; orice nuanta din gama Ral sau optional orice culoare aleasa de beneficiar.Cortina este o prelata din pvc confectionata dintr-un material textil impregnat cu plastic, rezultatul fiind un compus poliesteric cu o foarte buna rezistenta la uzura si rupere.Prin procedeul de sudura cu curenti de inalta frecventa sunt unite sectiunile de prelata formand un sac pe orizontala ce serveste ca suport pentru ramforsari.

Citeste mai mult

Easy Roll

Easy Roll

Usa rapida Easy Roll

Usa rapida tip rulou Easy Roll de la Angel Mir Spania este solutia pentru interior in cazul golurilor de trecere de dimensiuni reduse, pentru separarea zonelor diferite cu presiuni moderate ale aerului. Cadrul exterior este format din doi stalpi construiti din tablă oțel galvanizat vopsita alb, armati pe interior, cu rol de ghidaje și de sprijin pentru ax si mecanismul de ridicare. Modelul Easy Roll are o structura simpla fiind necesare prinderi solide in structura constructiei.

Citeste mai mult

 
Ce este o usa rapida?

O usa rapida este usa flexibilă si ușoară, proiectata pentru uz industrial intensiv.
Datorită vitezei sale foarte rapide de acțiune, reduce curentii de aer și pierderea de temperatura și face ca traficul sa fie mai usor, mai eficient.
Îmbunătățirea condițiilor de muncă și de scadere a pierderilor de energie face din aceste uși o investiție care se amortizeaza intr-un timp scurt.
O ușă industrială este deschisa aproximativ de 200-400 ori pe zi. O usa rigida automată, fie secționala, batanta sau de orice alt tip, cu o dimensiune de aproximativ 4.000 mm. x 4.000 mm. are un timp de manevră de deschidere aproximativ 10 secunde și închiderea de aproximativ 60 secunde. Din acest motiv, minim 200 activări este rezultatul a mai mult de trei ore zilnic cu ușa deschisă.
Același calcul aplicat la o ușă rapida, cu o viteză de actionare de 1 m / s. și o pauză de 7 secunde (ușa deschisă timp de aproximativ 15 secunde) ne dă o diferență de acțiune, de 45 secunde: mai mult de 2,5 ore zilnic cu ușa închisă!
Acest lucru înseamnă 2,5 ore zilnice de energie salvate și o îmbunătățire semnificativă a productivității, deoarece timpul de așteptare pentru deschiderea ușii este redus de cinci ori.

Ușile cu deschidere rapida pot fi clasificate în două mari grupe: cu un sistem de pliere al cortinei din pvc sus (Instant-Pass și Grand-Pass), sau cu rularea cortinei din pvc pe un ax (Instant-Roll, Mir-Flex, Easy-Roll, etc)

Atent Concept ofera toata gama de usi rapide Angel Mir, in variante Standard, Basic, Eco sau Inox, adaptate celor mai diversificate cerinte: usi rapide ermetice pentru camere curate, frigorifice, usi rezistente la coroziune, praf si vopsea in variante cu structura inox sau otel si cortine pvc specifice pentru toate domeniile industriale (farmaceutic, chimic, medical, alimentar, agricultura, transport, auto).