Usi multifunctionale uz rezidential

Usi din lemn/mdf uz rezidential

Usi celulare construite cu cadre din lemn, structura celulara la interior tip fagure din carton presat, finisaj mdf vopsit sau furniruit. Usile sunt echipate cu toc reglabil, cu captuseala si pervazuri pe ambele parti.
Optional geamuri simple pentru interior sau termoizolante la exterior, amortizoare autoinchidere, bare antipanica, grille ventilatie.

 

Citeste mai mult

Usi din sticla uz rezidential

Usi din sticla securizata 8, 10 sau 12 mm, batante sau glisante cu sisteme si feronerie speciale, amortizoare hidraulice, incadrate in compartimentari sticla sau pentru goluri pereti. Optional sticla poate fi clara, sablata chimic sau cu folie, pictata sau personalizata conform modelelor agreate.

 

Citeste mai mult

Usi multifunctionale pentru interior si exterior. Usi batante sau glisante din sticla clara, colorata, sablata, cu toc sau fara, compartimentari sticla, usi din lemn si mdf vopsite sau furniruite, usi metalice pentru uz industrial, comercial sau rezidential cu diferite grade de siguranta si izolare. Usile sunt echipate cu feronerie si accesorii optionale (manere, amortizoare, cilindri speciali, broaste electromagnetice, grile ventilatie), automatizari sau pregatite pentru control acces


Leave a Reply

Cauta pe site