Usi camere frigorifice

Instant Pass ISO

Instant Pass ISO

Usa rapida Instant Pass ISO

Usile Angel Mir Instant Pass ISO au fost concepute pe baza cererii permanente pentru usi rapide destinate camerelor frigorifice, usi cu rezistenta ridicata la temperaturi scăzute.Cortina mobila a usii este compusa din sectiuni cu pereti dubli din Trevira impregnata cu pvc si spuma poliuretanica flexibila in interior. Sectiunile sunt pre-formate astfel incat se pot plia usor pe cute.

Citeste mai mult

Usi batante pentru camere frig

Usi batante ermetice pentru camere frigorifice de refrigerare si camere de uscare, pentru temeperaturi pana la 0oC. Usa model TN 65 este compusa din foaia de usa tip monolit izolata la interior cu spuma poliuretanica de inalta densitate si tocul metalic; grosimea foii de usa: 68 – 95mm. Foaia de usa are garnitura de cauciuc pe tot perimetrul, la partea de jos, in varianta standard, fiind dotata cu prag pentru etansare.

Citeste mai mult

Usi glisante pentru camere frig

Usi glisante ermetice pentru camere frigorifice de refrigerare si camere de uscare, pentru temeperaturi pana la 0oC. Usa model C 65-95 TN este compusa din foaia de usa tip monolit izolata la interior cu spuma poliuretanica de inalta densitate si tocul metalic; grosimea foii de usa: 68 – 95mm. Foaia de usa are garnitura de cauciuc pe tot perimetrul inclusiv la partea de jos.

Citeste mai mult

Usi la camere frigorifice pentru racire sau congelare folosite in industria alimentara, depozite frig si centre logistice. Usi batante sau glisante, rulouri,  usi rapide, ermetice sau semiermetice, echipate cu automatizari sau pregatite pentru control acces si dotate cu accesorii conform cerintelor proiectului.