Usi camere curate

Hermetic Roll

Hermetic Roll

Usa rapida Hermetic Roll

Usa rapida ermetica tip rulou Hermetic Roll de la Angel Mir Spania este solutia pentru camere curate, pentru evitarea pierderilor din incaperile cu presiunea aerului controlata.Cadrul exterior este format din doi stalpi construiti din tablă oțel galvanizat sau inox, cu muchiile rotunjite pentru evitarea depunerii prafului, care au rol de ghidaje și de sprijin și o platformă în formă de cutie sus in care se afla mecanismul de ridicare.

Citeste mai mult

Usi batante pentru camere curate

Usi pentru camere curate, usi speciale pentru domeniul medical-farmaceutic (spitale, cabinete medicale, laboratoare). Usi batante, rulouri si usi rapide, ermetice sau semiermetice. Usi cu insertie plumb pentru protectie radiatii, usi sali operatii. Usile pot fi echipate cu automatizari sau pregatite pentru control acces conform cerintelor proiectului.

Citeste mai mult

Usi glisante pentru camere curate

Usi pentru camere curate, usi speciale pentru domeniul medical-farmaceutic (spitale, cabinete medicale, laboratoare). Usi glisante, rulouri si usi rapide, ermetice sau semiermetice. Usi cu insertie plumb pentru protectie radiatii, usi sali operatii. Usile pot fi echipate cu automatizari sau pregatite pentru control acces conform cerintelor proiectului.


Citeste mai mult

 
Usi pentru camere curate, usi speciale pentru domeniul medical-farmaceutic (spitale, cabinete medicale, laboratoare). Usi batante sau glisante, rulouri si usi rapide, ermetice sau semiermetice. Usi cu insertie plumb pentru protectie radiatii, usi sali operatii. Usile pot fi echipate cu automatizari sau pregatite pentru control acces conform cerintelor proiectului.