Industrial

usi rapide

Usi rapide

Usi sectionale

Rampe incarcare

Usi camere curate

Usi frigorifice

Usi rezistente la foc

Usi fonoizolante

Usi camere fonoizolante

Usi multifunctionale industriale

Control acces, personal si auto

Retele de telecomunicatii

Sisteme de supraveghere video

Porti si garduri industriale

Scari, balustrade si copertine industriale

ATENT CONCEPT  ofera  solutii  complete  pentru realizarea  rampelor  de  încarcare,  usilor  industriale  de  tip sectionale sau rapide, si a diferitelor tipuri de usi cu caracteristici speciale – rezistente la foc sau fonoizolante, usi ermetice pentru camere curate sau frigorifice. Va invitam sa ne contactati si pentru proiectele care implica control acces pietonal si auto sau retele de telecomunicatii (centrale telefonice, echipamente IT, automatizari, interfonie).ATENT CONCEPT va pune la dispozitie si o gama variata de confectii metalice pentru proiectul Dvs.: scari, balustrade, copertine, porti  si garduri.

ATENT  CONCEPT asigura consultanta în alegerea solutiilor optime, proiectare pentru aplicatii specifice, productie sau achizitie componente, montaj si întretinere. Proiectele si produsele sunt adaptate cerintelor, respecta întotdeauna pretentiile clientilor si totodata normele în vigoare.

DOMENII DE UTILIZARE: industria alimentara, centre comerciale, depozite, camere frigorifice, industria farmaceutica, spitale, camere curate, industria chimica, laboratoare, industria auto (dealeri-showroom, ateliere,  service-uri, spalatorii, parcuri industriale, logistica-transport, garaje si parcari), agricultura, silozuri, fabrici si alte unitati de productie din orice domeniu, cultura (cladiri teatru, cinema, opera) sau pentru alte aplicatii speciale cu cerinte specifice.

GAMA DE PRODUSE: usi rapide, usi sectionale, rampe egalizare, burdufuri etansare, platforme elevatoare,  usi camere curate, usi camere frigorifice, usi rezistente la foc, usi fonoizolante, usi multifunctionale, bariere, porti si garduri, automatizari usi si porti, sisteme control acces si retele de telecomunicatii, scari, balustrade si copertine.