Balustrade inox

bbblbbbr
Balustrade_11.jpg
Balustrade_12.jpg
Balustrade_13.jpg
Balustrade_14.jpg
Balustrade_15.jpg
Balustrade.jpg
Balustrade_1.jpg
Balustrade_2.jpg
Balustrade_3.jpg
Balustrade_4.jpg
Balustrade_5.jpg
Balustrade_6.jpg
Balustrade_7.jpg
Balustrade_8.jpg
Balustrade_9.jpg
Balustrade_10.jpg
Balustrade_11.jpg
Balustrade_12.jpg
Balustrade_13.jpg
Balustrade_14.jpg
Balustrade_15.jpg
Balustrade.jpg
Balustrade_1.jpg
Balustrade_2.jpg
Balustrade_3.jpg
Balustrade_4.jpg

Balustrade interior si exterior din inox sau otel vopsit, cu panouri sticla, policarbonat sau tabla perforata. Mana curenta aplicata pe perete.
Dupa modalitatea de fixare prinderea balustradei se face in lateralul treptei (pe vang) sau pe treapta (pe podest).
Elementele din care este construita balustrada: mana curenta, montanti, sistem garzi.
Mana curenta poate fi din teava rotunda sau rectangulara, platbanda otel sau inox, optional cu lemn. Ruperile de rampa si schimbarile de directie ale mainii curente profil rotund se pot realiza cu coturi speciale sau in unghi.
Montantii (stalpii) sunt din teava rotunda sau rectangulara, platbanda simpla sau dubla otel sau inox. Prinderea pe pardoseala sau in lateralul scarii se acopera cu inele de mascare sau placute si piulite ornamentale.
Sistemul de garzi este partea de protectie de sub mana curenta care se fixeaza de montanti si poate fi sub forma de bare sau platbenzi verticale (paralele cu montantii) sau orizontale (paralele cu mana curenta), panouri din sticla, policarbonat sau tabla perforata, panouri construite diferite modele inox sau otel vopsit.
Copertine si pergole pentru exterior (intrari, terase) pe structura metalica din inox sau otel, cu traverse si decoratiuni din lemn si acoperire cu panouri din sticla sau policarbonat.
Atent Concept ofera consultanta, proiectare, executie si montaj pentru scari, balustrade si copertine sau alte confectii metalice. Fiecare lucrare beneficiaza de proiectare 3d asistata de calculator pentru o mai buna comunicare cu clientul si intelegerea corecta a fiecarui detaliu dar si pentru productia elementelor componente la dimensiunile exacte rezultate din proiect.