Rampe de incarcare

Rampa de egalizare Hidra

Rampa de egalizare Hidra este folosita in medii cu activitati de manipulare a marfurilor si bunurilor de larg consum in depozite, spatii comerciale, supermarket-uri, spatii cu conditii speciale de depozitare, etc. Pana rabatabila din dotarea rampei de egalizare creste fluenta manevrelor prin adaptarea la diferentele de nivel la incarcare – descarcare

Citeste mai mult

Rampa de egalizare Telesco 

Rampa de egalizare Telesco de la Angel Mir echipata cu sistem hidraulic pentru actionarea automata este folosita in medii cu activitati de manipulare a marfurilor in spatii comerciale, depozite, supermarket-uri, spatii cu conditii special de depozitare, etc. Pana telescopica din dotarea rampei de egalizare creste fluenta manevrelor prin adaptarea la diferentele de nivel la incarcare – descarcare
Citeste mai mult

Rampa egalizare Mini Ramp

Rampa de egalizare Mini Ramp de la Angel Mir actionata manual cu cilindru cu gaz. Este construita din doua pene rabatabile pe o structura din otel care se aplica direct pe beton (nu sunt necesare alte lucrari de constructii pregatitoare), echipata cu opritoare din poliuretan. Capacitate maxima 60 kN (6 t).

Citeste mai mult

Podest incarcare KA-V KA-S 

Rampa de incarcare KA-S fixa / KA-V mobila de la Angel Mir cu actionare manuala este construita din tabla otel antiderapanta cu profile de rigidizare la baza, echipata cu arcuri de compensare pentru o mai usoara manevrabilitate si sistem de blocare de siguranta pentru evitarea miscarii nedorite a platformei. Capacitate maxima de incarcare 4 t.

Citeste mai mult

Podeste incarcare din aluminiu si fibra de sticla

Podestele de incarcare din aluminiu si fibra de sticla este construita cu profile de rigidizare la baza, echipata cu arcuri de compensare pentru o mai usoara manevrabilitate si sistem de blocare de siguranta pentru evitarea miscarii nedorite a platformei.

Citeste mai mult

Burdufuri etansare

Burduful de etansare sau obturatorul termic este un element esential al rampei de incarcare, obligatoriu in unele domenii din industria alimentara, care previne intrarea aerului, apei sau prafului in timpul incarcarii-descarcarii protejand operatorii si bunurile sau ofera izolare termica in cazul produselor unde aceasta este ceruta.

Citeste mai mult

Platforme elevatoare

Platformele elevatoare pentru rampe de incarcare de la Angel Mir compenseaza diferenta de nivel intre autocamion si nivelul rampei fixe fiind utilizabile atat la interior cat si la exterior, capacitate pana la 10 t. Echipamentul standard include: platforma din tabla antiderapanta, usita in platforma pentru acces usor la motor

Citeste mai mult

Accesorii, sisteme siguranta si control

Sisteme de siguranta si accesorii Angel Mir pentru rampe de incarcare:
Smart Chock – semnalizare luminoasa si operarea usii sectionale cu un opritor de aluminiu la roata, echipat cu senzor pentru detectarea rotii camionului. Versalight – iluminare la incarcare/descarcare pentru interiorul camionului. Cinematic Automatic Chocks – previne miscarea vehiculului in timpul incarcarii pana ce rampa revine in stand-by.

Citeste mai mult

Ce sunt rampele de incarcare?

Sunt  sisteme de andocare care au drept scop simplificarea manevrelor de incarcare-descarcare a marfurilor prin egalizarea nivelului spatiului de incarcare-descarcare cu cel al vehicului cu ajutorul rampelor de egalizare. Etansarea  si pastrarea temperaturii mediului de depozitare al marfurilor se realizeaza cu  burduful de etansare iar inchiderea si siguranta rampelor de incarcare se asigura cu usile industriale.

Alegerea rampelor de incarcare corespunzatoare activitatilor de incarcare/descarcare se face pe baza unor criterii bine stabilite:

 • Tipul si capacitatea stivuitorului incluzand si soferul
 • Tipul autocamionului
 • Compozitia incarcaturii
 • Mediul de depozitare al bunurilor
 • Frecventa de operare incarcare/descarcare,
 • Inaltimea zonei de incarcare,
 • Inclinatia data de diferenta de nivel dintre autovehicul si zona de incarcare (max 12,5 grade),

Toate aceste criterii au rolul de a determina tipul corect al rampei de incarcare formata din trei  elemente principale cu functii multiple:

 • Rampa de egalizare cu rol de compensare a diferentei de nivel
 • Burduful de etansare ce asigura izolarea, protectia bunurilor si mentinerea conditiilor optime de temperatura la descarcare si incarcare
 • Usa cu rol de inchidere si izolare.

Sisteme de siguranta si accesorii Angel Mir pentru rampe de incarcare:

 • Smart Chock – semnalizare luminoasa si operarea usii sectionale cu un opritor de aluminiu la roata, echipat cu senzor pentru detectarea rotii camionului.
 • Versalight – iluminare la incarcare/descarcare pentru interiorul camionului.
 • Cinematic Automatic Chocks – previne miscarea vehiculului in timpul incarcarii pana ce rampa revine in stand-by.

Atent Concept ofera solutii complete pentru rampele de incarcare: usi sectionale industriale, rampe de egalizare hidraulice sau cu actionare manuala, burdufuri etansare simple si gonflabile, podeste incarcare, ghidaje roti, opritoare si protectii, sisteme automate de ghidaj, interconectare si semnalizare, platforme elevatoare.