Rampe de acces


RAMPE DE ACCES

Porti auto si pietonale, panouri de gard din inox sau otel vopsit cu elemente din lemn tratat pentru exterior si placari cu policarbonat, cu deschideri batante sau glisante. Sisteme de porti glisante simple sau autoportante, feronerie si accesorii pentru toate modelele. Toate tipurile de porti pot fi echipate cu automatizari.

Accesorii feronerie pentru poarta glisanta cu sina: sina glisare, role zincate cu rulmenti, ghidaj superior cu doua sau patru role cilindrice, opritoare.

Accesorii feronerie pentru poarta glisanta autoportanta: sina rulare, role sustinere, carucioare cu opt role, ghidaj superior cu patru role cilindrice, opritoare.

Porti si garduri metalice construite din profile inox, aluminiu sau otel folosite separat sau combinate, diferite dimensiuni: teava rotunda sau rectangulara, platbanda, bara plina, cornier, tabla lisa, perforata sau cutata, profile construite din tabla.

Automatizari pentru porti batante – sisteme electromecanice sau electrohidraulice, automatizari pentru porti glisante. Automatizari uz intensiv industrial si uz semi-intensiv rezidential cu accesorii siguranta si control: fotocelule, telecomenzi, lampa semnalizare, etc.

Bariere automate pentru uz intensiv si foarte intensiv industrial si rezidential cu accesorii siguranta si control: fotocelule, telecomenzi, buton, cititor carduri, detector magnetic, lampa semnalizare, etc.

Balustrade inox

Rampa de egalizare TELESCO

Rampa de egalizare MINI RAMP

Scari industriale