Produse

usi rapide

Usi rapide

Usi sectionale

Rampe incarcare

Usi camere curate

Usi frigorifice

Usi rezistente la foc

Usi fonoizolante

Usi fonoizolante

Usi multifunctionale

Control acces

Control acces

Sisteme de securitate

Sisteme de securitate

 

Porti, garduri

Porti, garduri

Scari si balustrade

Scari si balustrade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ATENT CONCEPT ofera solutii complete pentru realizarea rampelor de încarcare, usilor industriale de tip sectionale sau rapide, si a diferitelor tipuri de usi cu caracteristici speciale – rezistente la foc sau fonoizolante, usi ermetice pentru camere curate sau frigorifice. Va invitam sa ne contactati si pentru proiectele rezidentiale ce implica usi pentru interior sau exterior din lemn, mdf, sticla sau metalice, usi de garaj dar si control acces pietonal si auto sau sisteme de supraveghere.
ATENT CONCEPT va pune la dispozitie si o gama variata de confectii metalice pentru proiectul Dvs.: scari, balustrade, copertine, porti si garduri.
GAMA DE PRODUSE: usi rapide, usi sectionale, rampe egalizare, burdufuri etansare, platforme elevatoare, usi camere curate, usi camere frigorifice, usi rezistente la foc, usi fonoizolante, usi multifunctionale, bariere, porti si garduri, automatizari usi si porti, sisteme control acces si sisteme de supraveghere, scari, balustrade si copertine.
DOMENII DE UTILIZARE: industria alimentara, centre comerciale, depozite, camere frigorifice, industria farmaceutica, spitale, camere curate, industria chimica, laboratoare, industria auto (dealeri-showroom, ateliere, service-uri, spalatorii, parcuri industriale, logistica-transport, garaje si parcari), agricultura, silozuri, fabrici si alte unitati de productie din orice domeniu, cultura (cladiri teatru, cinema, opera) sau pentru alte aplicatii speciale cu cerinte specifice; ansambluri rezidentiale, case, vile, blocuri, apartamente; cladiri de birouri, complexe comerciale, parcari.
ATENT CONCEPT asigura consultanta în alegerea solutiilor optime, proiectare pentru aplicatii specifice, productie sau achizitie componente, montaj si întretinere. Proiectele si produsele sunt adaptate cerintelor, respecta întotdeauna pretentiile clientilor si totodata normele în vigoare.