Despre noi

Atent Concept

Atent Concept

Atent Concept a luat fiinta in anul 2012 din dorinta a doi tineri intreprinzatori de a oferi servicii de specialitate de calitate in domeniul constructiilor si amenajarilor, sustinand siguranta si securitatea potrivit cerintelor si nevoilor clientilor prin solutii ce cuprind variate sisteme de acces pietonal si auto, automatizari pentru usi si porti, usi cu functii variate pentru numeroase domenii de activitate, confectii metalice pentru inchideri si imprejmuiri (balustrade, porti si garduri), retele de telecomunicatii precum si sisteme de antiefractie, supraveghere video si control acces. Experienta de pana atunci a fondatorilor si echipei acestora a aratat ca exista nevoia in piata de produse speciale, personalizate destinate atat sectorului industrial cat si celui rezidential, dar pentru care este necesara o prezentare profesionala si o abordare sanatoasa indreptata catre satisfacerea clientilor pe termen lung. Acest lucru se poate realiza prin seriozitate si instruirea unei echipe de specialisti dar nu fara daruire si pasiune pentru proiectele in care ne implicam.

Echipa Atent Concept este tanara, proactiva, motivata, constienta de evolutia permanenta in domeniul in care activeaza si conectata la realitatile pietei de profil, mereu deschisa provocarilor clientilor. In acelasi timp experienta de peste 10 ani in domeniul constructiilor, concretizata in portofoliul echipei, ne recomanda oricand pentru ca stim ca organizarea si punerea in opera a proiectelor cu maxim succes se bazeaza in primul rand pe evolutia profesionala continua a membrilor echipei si pe atentia la detalii, la nevoile si cererile clientului.

Obiectivul nostru a fost de la inceput sa construim relatii durabile cu toti partenerii nostri, furnizori sau clienti, prin oferirea de produse si servicii care sa ajute la dezvoltarea afacerilor, la fluidizarea proceselor tehnologice si la reducerea costurilor. Suntem adeptii colaborarilor reciproc avantajoase bazate atat pe profesionalism, seriozitate si eficienta cat si pe promptitudine si responsabilitate.